• Home
  • Decoratietechniek

Decoratietechniek door Van der Sanden

Wanneer je op zoek bent naar een meer decoratieve afwerking van muren in de omgeving van Geldrop, dan is verfspeciaalzaak Van der Sanden zeer geschikt voor dit werk. We verzorgen bij particulieren regelmatig het decoratieve werk. Zo kun je er terecht voor:

  • Het aanbrengen van de betonlook
  • Marmerimitatie
  • Kalk- en krijtverven

De betonlook bij verfspeciaalzaak Van der Sanden

Met de betonlook geef je je huis een industriële look. Dit kan in de slaapkamer, in de keuken of in de woonkamer zorgen voor een stoerdere uitstraling waardoor een muur er echt uitspringt in het interieur. Schildersbedrijf Van der Sanden creëert deze betonlook graag bij jou thuis of op kantoor, zodat de wanden er net iets anders uitzien dan anders.

Krijt- en kalkverven

Verfspeciaalzaak Van der Sanden heeft een mooi alternatief voor muurverf: krijt- en kalkverf. Krijtverf zorgt voor een matte en pure uitstraling en heeft een poederzachte structuur. Je creëert er een krijtmatte look mee, die mooi samengaat met materialen als stof, hout en leer. Met kalkverf krijg je een bijzondere glans, structuur en uitstraling, omdat deze verf gebaseerd is op mineralen. Ons Geldrops schildersbedrijf komt deze verf graag bij je op de muren aanbrengen voor een mooi resultaat.

decoratie